Vraagtekens

Info & contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 010 – 2433933. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@rendement.nl

Wat is BelastingBelangen?

Fiscaal up to Date, onderdeel van Rendement Uitgeverij BV geeft het digitale blad BelastingBelangen uit. Deze fiscale uitgave komt zes maal per jaar (tweemaandelijks) uit. Het is dé informatiebron voor de MKB ondernemer en zijn adviseur om snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de fiscale wetgeving en rechtspraak. Deze fiscale informatie bieden wij digitaal aan in de vorm van nieuws, specials, vragen, tips en achtergrondinformatie.

Waarom?

Ondernemers en adviseurs van ondernemingen worden overstelpt met regelgeving en administratieve verplichtingen. Deze alsmaar toenemende stroom fiscale informatie vraagt om een uitgave die voor de MKB ondernemer de kansen en bedreigingen signaleert en die vertaalt in een praktische op actie gerichte vorm. Wij zijn ervan overtuigd dat de toegankelijkheid van fiscale informatie veel beter kan, korter, bondiger, to the point in duidelijke ondernemerstaal.

Voor wie?

BelastingBelangen is een uitgave voor de MKB ondernemer en zijn adviseur. Ondernemers besteden hun tijd aan zaken doen, investeren en werken aan winst in hun onderneming. Zij willen kort en bondig in 'ondernemerstaal' geïnformeerd worden over de kansen en bedreigingen die de fiscale wetgeving en rechtspraak bieden. Met BelastingBelangen blijft u fiscaal bij en mist u geen kansen.

Terug naar boven

Privacy

Deze website maakt gebruik
van cookies. Meer informatie